Prijs
€14.95
ISBN
9789460582608
Bindwijze
paperback
Pagina's
128
Uitgever
Luster Uitgeverij
Datum
09/03/2020

Lees dit als je beroemd wilt worden op YouTube.

YouTube-ster zijn, het lijkt een droomcarrière: miljoenen fans en geld dat elke maand binnen komt rollen terwijl je video’s maakt waarin je je creativiteit de vrije loop laat. En zo te zien is alles wat je nodig hebt om ermee te beginnen je smartphone. Maar hoe val je op als je weet dat er elke minuut honderden uren YouTube content bijkomen?
In dit boek delen 45 van de meest succesvolle YouTubers ter wereld hun geheimen om je naar de top te helpen. Als je altijd al een YouTuber wilde worden, helpt dit boek je op weg, en als je al video’s maakt, helpt het je om er steeds beter in te worden.

Will Eagle is een ervaren reclameman in de digitale sector en heeft gewerkt bij Virgin, MTV, Leo Burnett, Google en YouTube. Bij Google was Will merkstrateeg met als speciale taak de grootste reclameklanten van het bedrijf te leren hoe ze met YouTube hun marketingambities kunnen realiseren. Hij is geboren in het Verenigd Koninkrijk en begon zijn carrière als webontwikkelaar bij de Virgin Group in Londen voor hij in 2004 emigreerde naar Canada en in 2014 naar de Verenigde Staten.

€ 14.95

Levertijd (indien niet voorradig)
Nederlandstalig
1 à 2 werkdagen
Engels- en Duitstalig
3 à 4 werkdagen
Bezorgopties
Afhalen in winkel
gratis
Bezorgen in de stad Groningen per fietskoerier
€ 1,50
Bezorgen buiten Groningen
€ 2,95