Jens Christian  Grondahl, Stilte in oktober & Indian summer
Prijs
€13.99
ISBN
9789049806170
Bindwijze
paperback
Uitgever
Dwarsligger
Datum
09-11-2018

Stilte in oktober & Indian summer

Jens Christian Grondahl

dwarsligger 563 Jens Christian Grøndahl Stilte in oktober & Indian summer

Twee prachtige romans van de Deense grootmeester over de breekbaarheid van relaties, onvervulde dromen en identiteit.

In Stilte in oktober raakt een kunsthistoricus in een crisis als zijn vrouw hem verlaat. Hij kan haar spoor door Europa volgen via bankafschriften. Ze blijkt een route af te leggen die ze samen zeven jaar eerder zijn gegaan: Bordeaux, San Sebastian, Santiago de Compostela, Porto, Lissabon. Haar reis brengt een vloed van herinneringen bij hem teweeg: aan zijn jeugd, zijn studietijd, zijn huwelijk.

Indian summer is een ingetogen roman over liefde en verliefdheid. Tijdens een receptie komt schrijver August zijn grote jeugdliefde tegen, Alma. Hij denkt terug aan zijn stormachtige verliefdheid; zijn wanhoop toen zij hem verliet voor zijn vriend, de kunstschilder Gustav; zijn tijd met Harriet, die ook vertrok. De hartstocht tussen August en Alma bloeit weer op, maar wanneer zij erachter komt dat Gustav op sterven ligt, verlaat zij August opnieuw.

Het werk van Jens Christian Grøndahl (Denemarken, 1959) verschijnt in meer dan dertig landen en werd genomineerd voor en bekroond met verschillende literaire prijzen.

€ 13.99 

Levertijd (indien niet voorradig)
1 à 2 werkdagen
Bezorgopties
Afhalen in winkel
gratis
Bezorgen in de stad Groningen per fietskoerier
€ 2,50
Bezorgen buiten Groningen
€ 2,95