Prijs
€19.95
ISBN
9789492068484
Bindwijze
paperback
Pagina's
264
Uitgever
NBC - Oevers
Datum
09-02-2021

Wij zijn met vijf

Matias Faldbakken

Erg vermakelijke roman! De humoristische beschrijving van de ontwikkeling van een jongeman die na zijn wilde jeugdjaren het rustige, saaie, gezinsleven inrolt is al een feest om te lezen. Als het verhaal daarna een absurd zijpad inslaat wordt het alleen maar beter.


omschrijving:

Op een kaal stuk land in Noorwegen wonen Tormod Blystad, zijn vrouw Siv en hun twee kinderen. Na zijn wilde jaren achter zich te hebben gelaten, is Tormod nu een betrouwbare familieman. Als Snusken, de nieuwe familiehond, sterft, laat ze een vacuüm achter dat moet worden gevuld. Op een avond mengt Tormod in zijn garage rode klei en kunstmest. Zonder dat hij het weet, veroorzaken zijn inspanningen sterke krachten waarvan hij de reikwijdte niet kon overzien...


Wij zijn met vijf is een onconventionele en vermakelijke roman die avontuur, horror, mythologie en sciencefiction combineert met een flinke dosis rauw realisme.


De jury van de Noorse Critics Prize for Literature:

‘Wij zijn met vijf is een veelzijdige roman en neemt de vorm aan van de klei, die met zijn vele transformaties een van de hoofdpersonen van het boek is. […] De meest geweldige leeservaring van het jaar.’


Matias Faldbakken (1973) is een veel geprezen beeldend kunstenaar en schrijver. Hij wordt vertegenwoordigd door enkele van de beste galerieën voor hedendaagse kunst ter wereld in New York, Londen en Berlijn. Wij zijn met vijf, dat ook was genomineerd voor de prestigieuze Nordic Council Literature Prize, is zijn vijfde boek. De vertaalrechten zijn inmiddels verkocht aan tien landen.

€ 19.95

Levertijd (indien niet voorradig)
1 à 2 werkdagen
Bezorgopties
Afhalen in winkel
gratis
Bezorgen in de stad Groningen per fietskoerier
€ 2,50
Bezorgen buiten Groningen
€ 2,95