Prijs
€14.99
ISBN
9789493168725
Bindwijze
paperback
Pagina's
Uitgever
Das Mag Uitgeverij B.V.
Datum
02-10-2020

Onzichtbare boeken Verdwenen boeken

Thomas Heerma van Voss

Erg genoten heb ik van Verdwenen boeken van Thomas Heerma van Voss - de ondergang van een uitgeverij tegen het decor van een troosteloos Engels badplaatsje. Ik waande me weer op mijn terugreis verleden jaar vanuit Wales, toen ik, wachtend op de overtocht, door Harwich dwaalde.

Uitgever Reinjan Mulder was ook bij ons in de boekhandel om het boekje aan te bieden en we kochten zijn laatste exemplaren in. Toen het vervolgens lovend in de NRC werd besproken, raakte het snel op. Maar... deze week meldde uitgeverij Das Mag ons:


Culthit Verdwenen boeken is niet meer leverbaar (maar binnenkort weer wel). Allerlaatste boek van Babel & Voss wordt liefdevol geadopteerd door Das Mag

Nederland is een culthit rijker: Verdwenen boeken van Thomas Heerma van Voss, de opvolger van Onzichtbare boeken (2014). Het aller aller allerlaatste boek van Babel & Voss Uitgevers (RIP) over een uitgeverij die er maar niet in slaagt om boeken aan de man te brengen, wordt onder meer door Thomas de Veen in NRC geprezen, en — o, ironie — is daardoor opeens uitverkocht.


Omdat Reinjan Mulder van Babel & Voss nu toch echt gestopt is, willen we nu met Das Mag Onzichtbare boeken én Verdwenen boeken gebroederlijk in één uitgave herdrukken.

€ 14.99

Levertijd (indien niet voorradig)
1 à 2 werkdagen
Bezorgopties
Afhalen in winkel
gratis
Bezorgen in de stad Groningen per fietskoerier
€ 1,50
Bezorgen buiten Groningen
€ 2,95