Prijs
€18.50
ISBN
9789038808062
Bindwijze
gebonden
Pagina's
208
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar

Raam, sleutel

Robbert Welagen

Het zal je maar gebeuren dat je op de dag dat je je partner verliest, verliefd wordt op een ander.

Rouw en nieuwe liefde tegelijk, dat is wat het hoofdpersonage Karlijn uit deze knappe nieuwe roman van Robbert Welagen overkomt. Uit schuldgevoel over de dood van haar vriend, begint ze zich in haar nieuwe relatie steeds irrationeler te gedragen. Toch begrijp je haar dilemma en begrijp je wat ze probeert te doen. Hoe ze haar alles wat herinnert aan die dag probeert uit te gummen. De auteur slaagt er wonderlijk goed in om in korte krachtige zinnen en simpele scenes het 'nieuwe leven' van Karlijn te verbeelden. Een prachtboek!


Omschrijving


Uit hoeveel levens bestaat een mensenleven? Het leven van schrijfster Karlijn komt plotseling tot stilstand wanneer ze op één dag Hanna ontmoet, een vrouw voor wie ze direct gevoelens krijgt, maar ook haar vriend verliest bij een ongeluk. Wie vind je terug als je de dag erna wakker wordt, jezelf of een ander?

Karlijns omgeving verwacht dat ze rouwt, maar dat lukt haar niet. Haar uitgever hoopt dat ze haar verhaal vertelt, maar ze zwijgt. Wanneer ze Hanna steeds meer gaat zien als een medeplichtige, wordt het tijd om hun verhaal te herschrijven.


Raam, sleutel is een intrigerend literair spel, over aantrekkingskracht en schuldgevoel, over rouw, leven en literatuur.

€ 18.50

Levertijd (indien niet voorradig)
1 à 2 werkdagen
Bezorgopties
Afhalen in winkel
gratis
Bezorgen in de stad Groningen per fietskoerier
€ 2,50
Bezorgen buiten Groningen
€ 2,95