Prijs
€22.99
ISBN
9789403160801
Bindwijze
paperback
Pagina's
272
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
Datum
27-10-2020

Ilyas

Ernest van der Kwast

Ernest van der Kwast schreef een meeslepende en eigentijdse roman. In de eerste hoofdstukken lijkt het vooral over een huwelijkscrisis te gaan maar het grotere thema is de multiculturele samenleving. Het boek staat stevig in de huidige tijd en beschrijft de botsingen tussen bevolkingsgroepen en problemen van de grote stad. Een boek vol mededogen!


Omschrijving


Er is een nieuwe Rembrandt ontdekt, een portret van een onbekende jongeman. Conservator Peter Lindke is het niet eens met de toeschrijving en wordt ontslagen na een televisieoptreden. Thuis komt hij erachter dat hij in een huwelijkscrisis zit, maar ook dat hij een schoonmaakster heeft met grote problemen. Hij ontfermt zich over haar en weet haar leven weer op de rails te krijgen. Maar als de schoonmaakster vervolgens met Ilyas aankomt, een jongen met het gezicht van een gekwelde dichter én bijna twintigduizend euro schuld, aarzelt Peter Lindke. Moet dit betekenis geven aan zijn leven? Het helpen van anderen, van mensen die hij niet kent. Of kan hij beter zijn huwelijk redden?


Ilyas is een heerlijke meeslepende roman waarin Ernest van der Kwast op lichte wijze de dringendste vragen van deze tijd aan de orde stelt.

€ 22.99

Levertijd (indien niet voorradig)
1 à 2 werkdagen
Bezorgopties
Afhalen in winkel
gratis
Bezorgen in de stad Groningen per fietskoerier
€ 1,50
Bezorgen buiten Groningen
€ 2,95