Prijs
€22.99
ISBN
9789056726775
Bindwijze
paperback
Pagina's
320
Uitgever
Signatuur
Datum
27-10-2020

Het einde van de oceaan

Maja Lunde

In haar tweede klimaatroman beschrijft Maja Lunde afwisselend twee verhalen die uiteindelijk met elkaar verbonden worden. Het ene speelt in 2017, als de klimaatverandering steeds meer van zich doet spreken, het andere in in 2041 - Europa lijdt zwaar onder droogte, vele mensen zijn op de vlucht, op zoek naar een veilige plek. De roman leest gemakkelijk, is boeiend en werpt de vraag op of we werkelijk aan het begin staan van een zich langzaam voltrekkende ramp. Zal Europa onbewoonbaar worden? En hoe gaan we er dan mee om?


omschrijving:

Noorwegen, 2017. De zeventigjarige milieuactiviste Signe vertrekt met haar zeilboot. Haar doel: de oceaan oversteken om de Franse kust te bereiken. Een gevaarlijke reis, met aan boord een lading dat levens kan veranderen.


Frankrijk, 2041. David moet met zijn jonge dochter Lou uit het door droogte en branden geteisterde Zuid-Europa vluchten. Ze zijn gescheiden geraakt van Davids vrouw en zoontje en wanhopig naar hen op zoek. Als ze tijdens deze zoektocht Signes verlaten zeilboot vinden, kilometers weg van de dichtstbijzijnde kust, wordt hun eigen reis onlosmakelijk verbonden met die van Signe.

€ 22.99

Levertijd (indien niet voorradig)
1 à 2 werkdagen
Bezorgopties
Afhalen in winkel
gratis
Bezorgen in de stad Groningen per fietskoerier
€ 2,50
Bezorgen buiten Groningen
€ 2,95