Prijs
€22.99
ISBN
9789048860067
Bindwijze
paperback
Pagina's
320
Uitgever
Lebowski
Datum
01-06-2021

Middernachtbibliotheek

Matt Haig

Middernachtbibliotheek haalt je uit de waan dat je leven beter zou zijn als je andere keuzes zou hebben gemaakt. Wat je ook doet, het blijft behelpen, dus je kunt maar beter iets maken van het leven dat je nu lijdt (sorry, flauw) Dat klinkt niet heel feelgood, maar Matt Haig verwoorde het gelukkig een stuk beter dan ik, en na het lezen van zijn roman voelde ik me desondanks beter.


Ook verkrijgbaar in het Engels.


Omschrijving

Nora wordt overweldigd door het gevoel dat ze in haar leven verkeerde keuzes heeft gemaakt, en iedereen teleurstelt. Wanneer ze in de Middernachtbibliotheek terechtkomt, een plek tussen leven en dood, krijgt ze de kans om te zien op welke vele manieren haar leven anders had kunnen verlopen. Elk boek dat ze openslaat neemt haar mee naar een ander leven: waarin ze Olympisch zwemkampioen is, wél bij haar ex is gebleven of haar droom om gletsjeronderzoeker te worden daadwerkelijk heeft waargemaakt. In elk bestaan probeert ze haar weg te vinden. Terwijl ze door de Middernachtbibliotheek struint moet ze de ultieme vraag onder ogen komen: wat maakt het leven de moeite waard?

Middernachtbibiliotheek is een betoverende en hartverwarmende roman die toont dat er altijd nog andere mogelijkheden zijn als je het somber inziet. Een ode aan het leven, ook als dat gebreken vertoont.

€ 22.99

Levertijd (indien niet voorradig)
1 à 2 werkdagen
Bezorgopties
Afhalen in winkel
gratis
Bezorgen in de stad Groningen per fietskoerier
€ 2,50
Bezorgen buiten Groningen
€ 2,95