Prijs
€23.99
ISBN
9789026352270
Bindwijze
paperback
Pagina's
336
Uitgever
Ambo|Anthos
Datum
18-08-2020

De hofdame

Anne Glenconner

Anne Glenconner beschrijft op een nuchtere toon haar onwerkelijke leven vol exorbitante feesten, luxe huizen, een privé eiland, haar bijzondere band met het Engelse koningshuis, maar laat ook zien dat het leven voor haar alleen maar gemakkelijk was. Heerlijk lezen.


Omschrijving:


De hofdame van Anne Glenconner: unieke memoires van de hofdame van prinses Margaret, voor alle fans van The Crown en Downton Abbey.


De hofdame vertelt het verhaal van het bijzondere leven van Anne Glenconner, maid of honour tijdens de kroning van koningin Elizabeth en de hofdame van prinses Margaret. Ze is een unieke getuige van de recente Britse koninklijke geschiedenis en geeft in haar memoires niet alleen een kijkje achter de schermen van het koningshuis, maar schetst ook een beeld van een generatie aristocratische vrouwen die gevangen zat in een wereld vol sociale verwachtingen. Ze was voor haar vader een ‘grote teleurstelling’ omdat ze geen jongen was en ze werd niet genoemd in het testament van haar eigen man, die zijn fortuin naliet aan een van zijn werknemers.

€ 23.99

Levertijd (indien niet voorradig)
1 à 2 werkdagen
Bezorgopties
Afhalen in winkel
gratis
Bezorgen in de stad Groningen per fietskoerier
€ 1,50
Bezorgen buiten Groningen
€ 2,95