Prijs
€24.99
ISBN
9789493081840
Bindwijze
paperback
Pagina's
432
Uitgever
Uitgeverij Orlando
Datum
12-05-2021

Ariadne

Jennifer Saint

Het leven zit zelden mee, en al helemaal niet als de Griekse Goden zich er tegenaan bemoeien. Dit boek is weer een prachtige herverteling van een Griekse mythe. Dit keer het verraad van Minos door zijn dochter Ariadne, en het doden van de Minotaurus. Het past perfect in het rijtje van De stilte van de vrouwen en Circe, want ook al verraad Ariadne haar vader, vanuit haar perspectief is dat helemaal niet zo onlogisch. Heel graag gelezen.


Ook verkrijgbaar in het Engels


Omschrijving

In een van de beroemdste Griekse mythes verraadt Ariadne haar vader, koning Minos, door Theseus te helpen de Minotaurus te verslaan. Theseus op zijn beurt verraadt Ariadne. Dit is haar verhaal.


Als prinses van Kreta en dochter van koning Minos, groeit Ariadne op met het angstaanjagende geluid van het klepperende hoefgetrappel van de Minotaurus, die in het labyrint onder het gouden paleis van Knossos gevangen wordt gehouden en elk jaar mensenoffers eist.


Wanneer Theseus, prins van Athene, op Kreta aankomt als offer voor het monster, wordt Ariadne verliefd op hem. Om Theseus te helpen om de Minotaurus te doden, zal Ariadne haar familie en haar land moeten verraden. En Ariadne weet maar al te goed dat in een wereld die wordt geregeerd door de goden, het trekken van hun aandacht je duur kan komen te staan.


De betoverende debuutroman Ariadne is een indrukwekkende hervertelling van de oude Griekse mythe van Theseus en de Minotaurus.

€ 24.99

Levertijd (indien niet voorradig)
1 à 2 werkdagen
Bezorgopties
Afhalen in winkel
gratis
Bezorgen in de stad Groningen per fietskoerier
€ 2,50
Bezorgen buiten Groningen
€ 2,95